Opetus

Opetus:
Anna Fält valmistui kansanlaulupedagogiksi (AMK) vuonna 2011 ja on opettanut erilaisilla kursseilla useissa eri maissa – valitse tunnin työpajan tai vaikkapa viikon mittaisen kurssin välillä joko kansanlaulukurssi tai tietty teema kuten Runolaulu, Metsäsuomalaiset, Laulutekniikka, Suomalais-Ugrilainen laulu tms. Myös yksityistunnit ovat mahdollisia Malmössa ja Tukholmassa. Kysy toki lisää!

Seuraavaksi:

1/7 Kansanlaulukurssi Lapinlahden Luova Puu Galleria-Kahvilassa klo 9.30 – 17

HINTA 55 €

Kurssilla tutustutaan erilaisiin äänenkäyttötapoihin ja melodiatyyppeihin kansanlaulun keinoin. Aiempaa kokemusta ei tarvita!

Välillä tunnin ruokatauko (omakustanteinen lounas) sekä iltapäivällä pidempi kahvipaussi (suosittelen Luova puun kakkuja!) ja lyhempiä taukoja tarpeen mukaan. Konsertissa klo 17.30 olisi tarkoitus laulaa myös yhdessä laulukurssilaisten kera, toivottavasti kaikki voisivat jäädä iltaan saakka ja haluavat olla mukana!

6/7 Äänenkäyttökurssi klo 10 – 16

HINTA 55 €

Kurssilla opetellaan vapauttamaan ääntä, etsitään tervettä ja hyvinvoivaa äänenkäyttöä, hengiystekniikkaa ja kehon rentouttamista. Sopii kenellä vain äänestä kiinnostuneelle!

Välillä tunnin ruokatauko (omakustanteinen lounas) sekä iltapäivällä pidempi kahvipaussi (suosittelen Luova puun kakkuja!) ja lyhempiä taukoja tarpeen mukaan.

KURSSIEN YHTEISHINTA 90 €  Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostiin, kiitos 🙂

23. -25/7 Kansanlaulukurssi / Pelimannileiri Korpikylä/Norrbotten. Lisätietoja sven.keskitalo@gmail.com

SEURAA FACEBOOKIN ARTISTISIVUA UUSIMMISTA PÄIVITYKSISTÄ!

Tilaa kurssi Teille tai laita kyselyä osoitteeseen: info@annafalt.com